huhuh..
take a berak kejap...
cendol santan fabulous!!
cantik menarik ko memang lemak bersantan!!
makan time kenduri kawin BIL aku kat perai.
takde bergula sangat and yang pasti santan dia segar!!
yummeh!!
*asik entry makan jer aku neh?!
*camno nak kuruih?!
Salam dear,
ReplyDeleteIt's ok, I rest my case... just a little missunderstanding... I'm sorry too... Saya bab mkn2 ni super duper sensitive... Saya pun mintak maaf jugak... Kami susah dpt mknan halal di sini... rasa touching bila baca ayat macam tu... Sorry for too emotional... Saya dah delete post tu... Maaf dari saya jugak... be friend k... 0-0 :)
fuhhh, naseb bek kite bukan penduduk penang yu, klu x,mmg kene jd duta litchin la jwbnye,hahaha
ReplyDeleteaku takleh makan cendol sebab aku pening. santan kot. tapi, kalau masak lemak bersantan boleh pulak, hmm hmmm macamanalah nak kuruih...
ReplyDeletesedapnya, panas2 camni, best kalo pekena cendoi
ReplyDeletebyk2 sket tepek gbr foods..ekekekek:D
ReplyDeleteadoilah cendol,
ReplyDeleteshedap je nampaknya...
nyum nyum nyum
teringat pulak cendol pak akob :p
ReplyDeletelama dah tak makan cendol..cendol ss 15 subang - rojak
ReplyDelete