salam monday guys...
rustic,rustic..
yerlah ari karat arini..
kat atas tu meat marinated tuk buat bakkwa/bakkua...
aku guna jer daging cincang ramly..
but then the result?!
sedap tu memang sedap tpinya still kena guna freshmeat..
tak susah mana cumanya take time sikit...
yum yum yummy..
resepi rahsia?!
5 spices la of course!!
ape nih? huhuhuh
ReplyDeleteapa rasa dia yang?
ReplyDeletepandai ko buat ye...
ReplyDelete**wah2 cuti2 penang lg ye nanti
alahai kalo tk sbb alah daging mmg terliur dh ni..mmg pggemar daging..hehe
ReplyDeleteko ni memang rajin kan ayu..jeles mak.
ReplyDeleterajinnya ayu... nampak menarik ni..
ReplyDeleteteringin nak rasa nie
ReplyDeleteari aku terliur kat blog oli. kat kedai cina muslim ada jual tak erk.
ReplyDeletebetol2.. nureen suka fresh meat lg.. klau guna daging ramly tue ada rasa lain cikit tp x pernah pon nureen tau ada recipi ni :)
ReplyDeleteAyu.. ape nih?? cam daging beger jek!
ReplyDeletennt mkn dgn roti ke? ke nasik? x pernah mkn lg.. tak tau la :)
ReplyDeletetak pernah dengor nama makanan ni.. elok makan dgn apa ni?
ReplyDeletejom join GA
http://ibualiya.blogspot.com/2011/12/contest-giveaway-ibu-sihat-anak-riang.html
http://www.kakyong.com/2012/01/giveaway-choco-rerama-biru.html
mende ni yer..apasal aku tak penah tau..huhu
ReplyDeletekalau ko buat mesti sedap la