blog kami ni kadang hidup
kadang mati.
bila semangat ada.
adelah pengisian dan penceritaa.
oh ye.
masa mco ini
kami ade juga standby keje even kami bukan frontliner or eseential.
since kedai makan pun banyak tak buka.
since duit pun tak berapa nak ada.
makanya hari - hari kami bekerja, kami bawa bekal.
kimchi halal
kami buat sendiri
tak ingat hari apa bawa.
bakar ayam guna airfryer
and again.
kimchi, ayam goreng
kami ni western sikit. sebab kena keja halfday je masa ni.
yang ni semalam.
mesti korang tengok atas bawah napa asyik kimchi.
jawapannya mudah.
senang nak buat pun.
makan macam acar.
hmmm.sedap.
tak pernah rasa kimchi. sedap ya?
ReplyDeleteSaya pun tak pernah makann..tapi mcm mudah sangat tu makan....acar acar biasanyaa, sy x makan gak..huhu
ReplyDeleteMacam saya, hampir tiap hari saya bawa bekal. Boleh dikatakan jimat juga. Dan satu lagi jimat masa. Sebab rehat sejam je. Jadi lepas makan banyak masa nak buat benda lain
ReplyDelete