Sakitnya Merindu Itu Allah sahaja yang tahu. | Iceboxrivet

GI JOE and GI JANE

GI JOE and GI JANE

Para Janjang

Home Kitchen Bakery

Nov 26, 2021

Sakitnya Merindu Itu Allah sahaja yang tahu.


 Alhamdulillah.

Pagi ni guru sekolah Abang Long share gambar - gambar dan video program kejora permata. (abang long pakai baju melayu and pegang al quran hijau muda tu)
Allahu.
Menitik - nitik airmata ni tiba - tiba.
Sakitnya rindu.Allah sahaja yang tahu.





video sorakan permata kejora. sweet pula yang leading tu.
shy shy cat.





4 comments:

Puan Hazel said...

Sabaq ibu, satgi hat sana pun tak senang duduk :)

Ammi said...

belum ada sebarang gambar dari sekolah anak dara ammi..

rindu juga nak tengok muka senyum meleret anak dara tu..hmmm

Sidratul Muntaha said...

Hahaha. Kena friendzone ank sdri.

Sidratul Muntaha said...

Itulah.
Kami 1st timer.
Mmg sakitnya rindu tu.

Para Sarip and Saripah Janjang