Bertabahlah Kawan - kawan. Banyak Throwback Entry Abg long (Pulang Bercuti 2hb sept - 11hb september 2022) | Iceboxrivet

GI JOE and GI JANE

GI JOE and GI JANE

Para Janjang

Home Kitchen Bakery

Sep 28, 2022

Bertabahlah Kawan - kawan. Banyak Throwback Entry Abg long (Pulang Bercuti 2hb sept - 11hb september 2022)

Sampai sudah abg long Aqil Al - Islam
2hb September 2022.
Drop point Greenwood.
Balik saing Amsyar,kawan dorm sebelah.
Dok Gombak katanya.
Cik Ayu tengok rambut pun dua - dua panjang ni.
Sila tebas ye.



Balik kali ni:
- nampak maintain kurus.
- dah berjanggut. Nanti suh Babahnya pergi Barber.
- selalu balik tido,kali ni balik belum hapa - hapa dah buat keje sekolah banyak.
- beg pun tak bawak blik banyak.
- hobi memasak muncul balik.
- hobi main plant vs zombie tak pnh surut.
Oklah.
Tu jelah nak cerita.
Anak bujang dah besar.
Seram tengok tapak tangan dia, cekup muka kami..boleh tak bernapas. 😅😅🤣🤣




thanks Babah sebab luangkan masa amik abg long kat bus stop sebelah masjid ar rahimah tu.


 

3 comments:

eMMe said...

Hi beb, masih setia berblog, woww! amazing la u....

mummy_ayu said...

seronoknya bila anak2 balik cuti dr asrama kan....meriah rumah

Suria Amanda said...

Anak- anak sekarnag memang cepat betul membesarnya

Para Sarip and Saripah Janjang