Rindu Seorang Adik | Iceboxrivet

GI JOE and GI JANE

GI JOE and GI JANE

Para Janjang

Home Kitchen Bakery

Dec 3, 2021

Rindu Seorang Adik


Rindu Seorang Adik.
Pagi ni masa dia bangun.
Dia tanya.
Ibu, bila nak ambil abang long?
Kenapa? Adik rindu ke?
Haah. Rindulah.
Insyaa Allah khamis depan kita gerak.
Hmmm...lamanya nak tunggu khamis.
Tu kira okaylah dik. Sebab minggu group adik tak sekolah.
Dalam pada hatikaukerasroy, ada sedikit kiambang di situ.
Takpelah dik.
3 minggu abang long cuti tu, ko main la wrestling dengan abang ko puas - puas.



 

7 comments:

Suria Amanda said...

alahai...sedih plak.....sabar ye...nanti abg Aqil balik

Puan Hazel said...

Haha... tak sabar nak wrestling abg long kot haha...
Depa boleh bawak phone ye Ayu?

Ammi said...

anak bongsu ammi pun gini..
sibuk tanya bila kakak nak balik. kejap2 ketuk pintu bilik kakak.
bila tanya rindu ke kat kakak? Eh tak katanya. hahahhaha

Sidratul Muntaha said...

suria amanda
yup
dah meratib dah setiap hari
bila nak pegi amik abang long
adeh

Sidratul Muntaha said...

Ina
haah
mmg dah dibenarkan bawa masa 2nd intake register tu
alhamdulillah
even tak dgr suara pun
telegram pun sampailah maklumat

Sidratul Muntaha said...

Ammi
tu la
pening nk menjawab
last - last cakap: apa kata esok try mtk sbp?
boleh jumpa abg long selalu
akakaka

Azhafizah MN said...

Tak ada geng kat rumah, rindulah dia. Adik tak sabar tunggu abang balik.

Para Sarip and Saripah Janjang